Home Empresa Construcció de pistes de tennis Construcció de pistes de padel Terra Batuda Tenda Formació Obres realitzades Contacte i Ubicació


Empresa

Instal·lació i manteniment de pistas de tennis, pàdel i futbol


HISTÒRIA
La nostra dedicació durant més de 20 anys ens ha permès desenvolupar una àmplia gamma de productes en el mercat de terra batuda, com ara la base de les pistes (pastilla), terra de rajola i eines per al manteniment.

Tal com consta en les nostres patents, tots aquests productes són fruit de la nostra invenció i de la recerca del seu fundador el Sr Santiago Folguera, que va ser l'impulsor del gran canvi que va suposar la nova terra per al sector del tennis, i que gràcies a la seva perseverança i esforç aconseguir innovar en un mercat que va estar estancat durant molts anys.

El 2004 es van fusionar les empreses Planxisteria industrial del Vallès Oriental SL i Policourt S.L. per millorar la qualitat dels productes i una major projecció empresarial gràcies a la formació d'un equip humà que va millorar i millorarà el servei i la capacitat productiva del grup.

PRESENT
La certificació ISO9001:2000, juntament amb la fabricació pròpia d'estructures metàl.liques per part de l'empresa Planxisteria Industrial del Vallès, fa que la construcció i el disseny propi de les estructures de pàdel tinguin la màxima qualitat en el seu procés de fabricació.

La constant innovació ens fa mantenir en el mercat una àmplia gamma d'eines per millorar el manteniment de les pistes.

Gràcies a la fiabilitat dels nostres materials provats en les millors pistes, podem garantir la construcció d'instal·lacions que ens han fan ser líders en el mercat actual.

OBJETIU
El nostre principal objectiu és donar qualitat al producte, millorar el disseny i donar el màxim suport als nostres clients per obtenir el màxim rendiment de les seves instal.lacions.     Construcció de pistes de padel
     Construcció de pistes de tennis
     Terra batuda
     Maquinària i eines pel manteniment de las pistes
     Cursos de formació pel manteniment i reparació de pistes


Policourt

Barcelona . Spain . Telf.: 93 544 82 81 . Fax: 93 222 26 86
info@greencourt.es . Nota legal . C.I.F: B-63534366 . Mapa web . By Anunzia