Home Empresa Construcció de pistes de tennis Construcció de pistes de padel Terra Batuda Tenda Formació Obres realitzades Contacte i Ubicació


teNnis

Construcció, reparació, assessorament tècnic, manteniment i serveis postvenda de recanvis


En tot tipus de superfícies, assessorant tècnicament de les més adequades per a les seves instal.lacions, entregant totalment acabades, claus en mà, amb el nostre compromís en ser els millors. El nostre compromís amb el constant desenvolupament de nous productes ens fa líders en el mercat en totes les superfícies sent fabricants de tots els nostres productes com les eines per al manteniment o la terra batuda i pastilla.


Pistes de Terra Batuda
Pistes de Terra Batuda

POLICOURT, és especialista en la construcció i rehabilitació de pistes de terra batuda, canvi de filats, portes, il luminació, reg automàtic i tot el necessari perquè les seves pistes siguin les millors.Pistes de tennis de Terra Batuda - Més informació

Pistes de tennis de gespa artificial
Pistes de tennis de gespa artificial

POLICOURT, és especialista en la construcció i rehabilitació de pistes de gespa artificial. Les pista herba artificial, són un magnífica opció per l'estalvi d'aigua que això suposa i la possibilitat de realitzar pistes polivalents.

Pistes de tennis de gespa artificial - Més informació


Pistes de tennis de resina sintètica
Pistes de tennis de resina sintètica

POLICOURT realitza un asfaltat de primera qualitat i aplica resina d'alta qualitat garantida. així com el manteniment d'aquestes fent tot el necessari perquè estiguin com el primer dia.


Pistes de tennis de resina - Més informació

Conversió moqueta a sintètica
Conversió moqueta a sintètica


POLICOURT realitza conversions de pistes de moqueta a pistes de tennis sintètiques.

Conversion pistas tenis - Mas informacion


Policourt

Barcelona . Spain . Telf.: 93 544 82 81 . Fax: 93 222 26 86
info@greencourt.es . Nota legal . C.I.F: B-63534366 . Mapa web . By Anunzia